Táboraink

Táboraink alapvető célja, hogy a napi Hoop láz®

 tréning mellett, különböző tematikus módon egy kis pluszt csempésszen kikapcsolódásként az életedbe! 

Aktuális táboraink:

1. Alap Hoop láz® tábor

A napi Hoop láz® tréningen túl, játékos, vidám csapatépitő programokat is tartalmaz a csomag.

2. Testformáló Hoop láz® tábor

A napi Hoop láz® tréning mellett megtanítunk arra, hogyan tudod megőrízni, fenntartani az ideális testsúlyodat. Többé nem lesz álom a szép alak. Itt nem fogyókúrázni tanulsz meg, hanem komplex életvezetési csomagot kapsz ajándékba, hogy ne legyen többé gond a kilókkal való küzdelem.

3. Pártaláló Hoop láz® tábor

A napi Hoop láz® tréning mellett megtalálhatod életed párját. Ehhez különböző pártalálási,kommunikációs fortélyokat is megtanítunk. Önbizalomnövelő és egyben önfejlesztő tréningekkel tüzdelve.

4. Relaxációs Hoop láz® tábor

A napi Hoop láz® tréning mellé meditációs, elvonulós, magadra figyelős, kikapcsolódós táborra számíthatsz. Amikor mindenből elég és szeretnéd a testedet, lelkedet megszabadítani a felgyülemlett gondoktól, feszültségektől.

5. Nőnek lenni Hoop láz® tábor

A napi Hoop láz® tréning mellett egy igazi csajos táborban vehetsz részt, kortól függetlenül. Minden jó, ami a nőiességed megélését segíti kívül és belül. Csupa meglepetéssel fűszerezve.

6. Modell Hoop láz® tábor

A napi Hoop láz® tréning mellet, most megtanítunk mindenre, ami a kamerák előtt történik. Valósítsd meg itt a gyerekkori álmodat, ne félj belevágni akkor sem, ha nem tartod magad tökéletesnek. Szuper élményben lesz részed és a tábor végére egy csomó gyönyörű profi képpel is gazdagabb leszel.

7. Energia maximalizáló Hoop láz® tábor

A napi Hoop láz® tréning mellett, visszakapod energiaszintedet is, hogy teljes fordulatszámon pöröghess! 


Érdekel valamelyik táborunk? Itt jelentkezhetsz / kérhetsz részletes tájékoztatót! Kérünk, hogy ne feledd el megírni, melyik tábor érdekel!