Bemutatkozunk

A Hoop láz tréning megalkotásával szerettünk volna létrehozni egy otthon könnyen kivitelezhető, szórakoztató, ugyanakkor rendkívül hatékony programot.  Mivel úgy találtuk, hogy a karika pörgetése és fenntartása mindenki számára izgalmas kihívást jelent, szakemberek bevonásával létrehoztuk a Hoop láz tréning elnevezésű, a lakásunkban is könnyen elsajátítható programunkat.

A Hoop láz tréningen használt karika súlya, formája eltér a klasszikus hula hoop karikától. A Hoop láz karika így aktívabb munkát eredményez, ráadásul fenntartása is egyszerűbb. Karikánk innovációs termék, mely megtervezése, tesztelése szakemberek által történt, ügyelve a test megóvására. A Hoop láz tréning módszertana, illetve az összes Hoop láz termékünk levédés alatt áll.

A Hoop lázhoz való csatlakozásoddal egy "világba" lépsz be. Igyekeztünk holisztikusan gondolkodni, amikor a test megóvását, karbantartását, fejlesztését tűztük ki célul.

Nemcsak a szakemberek kiválasztásánál ügyeltünk arra, hogy valódi értéket teremtsünk, hanem kreatív ötleteinkkel, piackutatásokkal, folyamatos tanulással igyekeztünk igazodni a Ti elvárásaitokhoz.

Kérünk ezért, hogy oszd meg velünk építő jellegű ötleteidet, hiszen abból tudunk épülni, továbbfejlődni. Egyúttal kérünk arra is, hogy legyél nagyvonalú és az apróbb bakikat a videóban inkább vicces fordulatnak értékeld, mint hibának. Igyekszünk, illetve dolgozunk azon, hogy egyre profibbak és ügyesebbek legyünk! 

A Hoop láz tréning(ek) online felületen megvásárolható , otthon elvégezhető edzésprogramok.

Különlegességei:

- A Hoop láz tréning különlegessége, hogy speciális Hoop láz karikára lett kidolgozva, ugyanakkor a kezdő programok kényelmesen elvégezhetők klasszikus karikával is.

- A Hoop láz karika különlegességéről, paramétereiről itt olvashatsz. ( ide majd a a webshop karika részhez link)

- A Hoop láz nemcsak egy tréning, hanem egyben egy innovációs brand. Saját termékpalettára épül , minden részében egyedi, általunk fejlesztett, kisérletezett, kitalált termékekkel. Tehát a ruházattól, a kiegészítő termékekig, a kozmetikumoktól egészen a könyvekig , a versenyeztetéstől, a támogató programig igyekszik holisztikusan gondolkodni. Egyesületről bővebben itt olvashatsz.

- A Hoop láz tréningen, valamint termékeken dolgozó munkatársaink teljességelvű szemléletmóddal , ugyanakkor kreatívan gondolkodnak . Alapvető elvárás a minőségre való törekvés, valamint a folyamatos utóértékelése/finomítása/változtatása munkáinknak.

Szakemebereink véleményéről itt olvashatsz bővebben

- A Hoop láz tréningeg közül választhatsz táncosabb, valamint edzősebb, illetve választhatod a kiegésztíőkkel, vagy anélkül végezhető programjainkat.

- A Hoop láz maga egy életérzés, amely az egészséges külső, valamint a felszabadult lélek egyensúlya tesz különlegessé. Követőink nem véletlenül ragasztották ránk, a mára már mottónkká vált mondatot:

"Szenvedély, amely körbevesz"

- A Hoop láz általad nyeri el értelmét. Veled együtt igyekszünk haladni, fejlődni, ezért szívesen vesszük építő jellegű észrevételedet.