DANCE line- online havi bérlet

Nincs raktáron

BASIC/ALAP Hoop láz® könnyű táncos elemekkel felépített tréning

Leírás: Egyszerű táncos elemekkel fűszerezett tréning, nehezített karikára. Nincs benne akrobatikus elem! 

Szint: kezdő, újrakezdő (fő, vagy akár kiegészítő edzésnek is ajánlott!)

Helyigény: kb. 2 m *2 m- es szabad terület

Csomag tartalmazza:

1 db edzés előtti videó

1 db bemelegítés- beszéddel

2 db bemelegítés beszéd nélkül

1 db nyújtás beszéddel

2 db nyújtás beszéd nélkül

2 db 20 perces online Hoop láz® tréning

2 db 30 perces online Hoop láz® tréning


Érvényességi idő: HAVI BÉRLET

Az online tréning megvásárlásával 1 hónapon keresztül korlátlan hozzáférésed van a csomaghoz. Tehát az edzésed mennyiségét Te határozod meg! Egy hónap után a bérlet lejár és megújítható, vagy megvásárolható más erősségi szintű/ tematikájú bérlet. Így sosem lesz unalmas a Hoop láz® tréning :)

Ajánlott korosztály: mindenkinek

A Hoop láz® tréningre bárki nyugodtan mozoghat, de a tréning elsősorban felnőttek számára lett kifejlesztve. (14 éves korig a lelkes fiataloknak/gyerekeknek javasoljuk a könnyű, műanyag karikával, vagy karika nélkül végzett edzést)

Aktív felhasználás előtt a felhasználó kezelőorvosával történő konzultációja javasolt!

Mire jó a tréning? Dr Gógl Álmos sportorvos válaszol:

A Hoop láz® tréninget bátran ajánlom minden lelkes amatőr és profi sportoló számára. Amennyiben a cél a fogyás, testformálás vagy éppen a szép tartás, tónusos izom elérése, mindenképpen érdemes kipróbálni a Hoop láz®tréninget.

Pozitív hatásai között sorolhatjuk fel, hogy hatással van a gerinc-, alhas-, fenékizomzatra, szép egyenes tartást ad, javítja az egyensúlyt, erősíti a szalagokat, szabályozza a vérnyomást, segít az inkontinencia megelőzésében, javítja az izmok állapotát. Ezen túlmenően segít megelőzni a szív-és érrendszeri megbetegedéseket, valamint a cukorbetegség kialakulását.

Mikor nem ajánlott?

Ellenjavallatok:- Terhesség esetén- Sport eltiltása esetén- Vese átültetés, implantátumok, csípőprotézis esetén- Gyerekeknek nem javasolt ez a fajta mozgásforma- Gerinc bántalmak (csigolyák között elváltozást okozhat és rosszabbodhat egy egyébként is sérült csigolya esetén)- Csípő ízületi bántalmak (a körkörös csípőmozgás nem ajánlott a csípőbántalmakban szenvedőknek)- Térd ízületi bántalmak, térdfájdalom (a körkörös mozgással nem terhelhetjük a sérült térdet)- Derékfájdalmak- Magas vérnyomás, véralvadás gátló szedése- Vese elégtelenség- Mozgáskoordinációs problémák esetén- Csontritkulás estén-- Daganatos megbetegedés (jóindulatú, rosszindulatú, ciszta)- Heveny sérülés esetén- Mélyvénás trombózis esetén- Friss törés, zúzódás, rándulás, ficam esetén - Heveny gyulladás, fertőzés, láz esetén- Vesekő, epekő, hólyagkő esetén- Pacemaker esetén- Ismeretlen eredetű duzzanatoknál és fájdalmaknál- Bármely eredetű heveny gerinc és hátfájás, sérülés, műtét, sérv esetén-Bármely eredetű és természetű szívpanasz esetén- Epilepszia esetén- Bizonyos fizikai rendellenességek esetén- Fogyatékkal élők számára nem javasoljuk a hulahopp karika használatát.Ha a terhesség utáni időszakban kezdené el a Hoop láz® tréninget, előtte egyeztessen kezelőorvosával, hogy mi Önnek az ideális kezdési időpont.

AJÁNLOTT ESZKÖZÖK/FELSZERELÉS A TRÉNINGHEZ:

Karika, body/dress, lábszárvédő, csúszásgátló szőnyeg.

CSOMAGAJÁNLATAINK:

Basic MINI csomag - DANCE LINE edzéshez

Basic MIDI csomag - DANCE LINE edzéshez

Basic MAXI csomag - DANCE LINE edzéshez


EGYÉB INFORMÁCIÓK:

1. Hoop láz® karika 

A tréning a saját fejlesztésű Hoop láz karikáinkra lett kitalálva, de természetesen saját felelősségedre nyugodtan használhatod saját karikádat is (műanyag, vagy nehezített). Amennyiben bizonytalan vagy a saját karikáddal kapcsolatban, kérjük konzultálj orvosoddal!

2. Megfelelő Hoop láz® sportruházat 

Javasoljuk saját fejlesztésű Hoop láz® body használatát, amely kimondottan a Hoop láz® tréningekhez lett kitalálva. Ebben nem csúszik fel a ruhád a karika tekerése közben, illetve a nadrágodat sem fogja "felgyűrni" a karika menet közben.Természetesen saját ruházattal is nyugodtan edzhetsz, amiben kényelmesnek érzed a mozgást és a derekadnál nincs akadályozó rész. ( Pl. cipzár, csatt)

Amennyiben a saját ruházatod mellett döntesz, úgy érdemes body/dress-t, vagy biciklis nadrág-ot, viselned, sport trikóval, melyet a nadrágodba tűrsz.


3. Csúszásmentes talaj/ Hoop láz® szőnyeg 

Figyelj arra, hogy a talaj ne legyen csúszós, vagy ha szőnyegen edzel, nehogy a szőnyeg elcsússzon alattad! Például kerüld a parketta+ zokni kombinációt! A parkettán végzett edzés esetén javasolt a tornacipőben való edzés!

Termékkód: HL5003

5.990 Ft