Napi Hoop Láz®

Van egy saját magad készített motivációs képed/hanganyagod/videód/történeted?

Segítsünk másnak azzal, hogy megosztod velünk! Küldd el az alábbi linkre, ha szívesen veszed, hogy megjelenjen az oldalunkon!
Hiszen lehet, hogy másnak pont Te fogod adni a bíztatást!

Tudom...

Tudom, látom rajtad, ez NEM a Te napod. Igen, megértem! Úgy ébredtél, ma semmi nem megy. Legszívesebben ELBÚJNÁL a világ elől, vagy menekülnél, futnál ki, távol mindentől. Csak ne itt legyél! Igen, tudom. Én is éreztem már így magam. NEM könnyű! De ilyenkor, ezekben a pillanatokban nem kéne megállnod! MOST kéne megértened, TE több vagy bárkinél, hiszen TE KÉPES LESZEL továbbmenni. NEM megállni és NEM feladni mindazt, amit kitűztél!
Miért TENNÉD? Miért hagynád abba MINDAZT, amit eddig már elértél? Miért akarnád felrúgni csak azért, mert úgy érzed nem fog menni?
MENNI FOG!!! Én tudom, hogy MENNI FOG!!!
Menj és csináld! NE GONDOLKODJ azon, hogy ABBAHAGYOD! Minden egyes pillanat, amikor úgy érzed, abbahagynád, az fog ELŐRE VINNI. Mert TE NEM ADOD FEL! Velem együtt fogod végigcsinálni mindazt, amit kitűztél, amit elhatároztál! Ettől vagy TE, ettől vagy EGYEDI, ettől vagy MÁS és KÜLÖNB, mint bárki!!! Te ARRA SZÜLETTÉL, hogy NYERJ! GYŐZTES VAGY!!

Én tudom, HISZEK BENNED!. Higgy Te is magadban! Csináljuk együtt végig!

Most! Gyerünk!

Mondd csak, mire vársz?

Ki mondta neked azt, hogy semmit nem kell tenned azért, hogy egészséges és boldog legyél? Hogy csak várnod kell és majd minden az öledbe hull? Hogy neked semmit nem kell csinálnod? Pedig tehetnél magadért, azért, hogy egyre tökéletesebb legyél, egyre közelebb kerüljél ahhoz, aki valójában vagy. De ehhez, dolgoznod kell!

Nem várni, várakozni, valamilyen csodára várni ahhoz, hogy megtörténjen veled! Ehhez Te kellesz! Csak és KIZÁRÓLAG TE! Nem másoknak a szavai, hogy: "TE így jó vagy! Te így tökéletesen nézel ki! Neked jól áll a plusz súly! Neked nem kell semmit csinálni!"

Hát, persze! Másnak könnyű ezt mondania. Könnyű rád fognia, hogy így nagyon jó vagy. Ne is állj neki semmit fejleszteni magadon!

De miért hagyod? Miért hagyod, amikor érzed is magadban, hogy ez így NEM JÓ? Miért nem teszel egy kicsit legalább azért, hogy változtass?

Miért akarod, hogy a közöny magába szívjon? Miért nem mutatod meg, hogy Te képes vagy diktálni az ütemet? Hogy Te képes vagy minden egyes nappal tenni magadért?

Hát OTT VAN BENNED!

Kelj fel végre! Ne várj másra! Ne hallgasd meg azokat az instrukciókat, hogy így minden jó! RAJTAD MÚLIK! Mutass hát példát!

Csináljuk együtt!! GYERE!

Álmodtam egy világot magamnak...

Szép volt és tökéletes. Könnyűnek éreztem magam benne. Úgy éreztem, szabad vagyok, szárnyalhatok. Senki nem állt az utamba. Mindent meg tudtam valósítani, amit kitűztem magam elé célul. Tudtam, ebben a világban bármit- érted?- bármit megtehetek, hiszen csak rajtam áll, mit akarok teremteni.

Álmodtam egy világot magamnak és ebben a világban már benne élek. Minden annyira könnyű és szabad. Minden olyan, amilyennek én akartam.

Rajtam múlt az egész. Én teremtem meg minden egyes pillanatban ezt a világot. Szeretek benne élni. Szeretek a testemben élni, Szeretem az életemet.

És TE milyen világot teremtettél magadnak?Neeeeem...NEM ADOM FEL!

Tudod, hogy miért? Na jó, mesélek Neked!

Azért, mert elhiszem, hogy KÉPES VAGYOK RÁ! Azért is mert tudom, hogy MEG FOGOM CSINÁLNI! Azért is mert amikor más más azt mondja, hogy elég ÉN KÉPES VAGYOK FELKELNI ÉS MEGCSINÁLNI. Érted? Nem ülök otthon, nem nézem a tv-t, nem nyomogatom a telefonomat, én megyek előre!

Hogy miért? Azért mert van egy CÉLOM. Azért, mert a LEGJOBB AKAROK LENNI! Nem más szemében! Jaj, ugyan már! Magamnak! Be akarom bizonyítani, hogy igenis,meg tudom csinálni! Hogy miért? Mert ÉLVEZEM, AMIT CSINÁLOK! Nem azért csinálom mert kényszer, vagy mert elvárják! Hanem egyre jobban akarom érezni magam! Azt akarom érezni, hogy élek! Érted? ÉLEK!

Boldog vagyok azért, mert amit csinálok, örömmel tölt el.! Tudod, miért tölt el örömmel? Mert szánok magamra időt. Mert nem hagyom, hogy a napjaim csak úgy elteljenek! Részese vagyok a saját napjaimnak! Irányítom azokat! És tudod, mit mondok Neked?

TE pont ugyanerre KÉPES VAGY! Csak hidd már el végre! Az egész, ott kezdődik: elhiszed, vagy nem?!

Hát én elhittem! Elhittem és azóta is így élek! És tudod, minden egyes nap, amikor kimegyek az ajtón, visszanézek a tükörbe és azt mondom:

- Azt az embert látom, akit én alkottam, én hoztam létre tudatosan, a SAJÁT AKARATOMBÓL, a SAJÁT ERŐMBŐL! És ehhez senki másnak nincs köze! Érted? Hát szabad vagy! Szabadok vagyunk!

Ne légy fogoly a saját életedben, a saját testedben! Ne légy a foglya az életednek, a testednek!

Menj! Csináld! És élvezd mindezt!

Fáradt vagy... 

Ismét, megint fáradt vagy? Hát ez remek! Ahelyett, hogy arra koncentrálnál merre van az előre, Te visszatekintesz.

Egy újabb kifogás az ellen, hogy miért Ne állj neki. 

Mire jó ez? Miért ringatod magad hiú ábrándokba? Így könnyebb? Könnyebb együtt élni a bűntudattal, hogy feladd már az elején? 

Ki vagy Te? Nem ismerlek! Ezt az oldaladat nem ismerem. De azt viszont jól tudom, hogy mire vagy képes. Bármire! Gondolj arra, hogy a mozgás majd energiát fog termelni, hogy milyen remekül fogod érezni magad az edzésed végén, miután végigcsináltad... És jól eső fáradtsággal nyugtázod: Megtetted magadért ma is. Újra és újra. Te nyersz abban a játszmában, ami csak és kizárólag magaddal játszol le és Te veszítesz azzal, ha most fáradtságra hivatkozva feladod!

Nem vagy fáradt! Ott lebeg előtted a célod, nem állsz meg, nem torpansz meg egy pillanatra sem. Most nem! Vegyél egy mély levegőt, számolj vissza 10-ről és mire a nullához érsz, már friss vagy és üde. 

Készen állsz megmérettetni újra és újra. Mert Te vagy maga a lehetőség! Az vagy, aki lenni szeretnél és ezért minden nap megteszed az erőfeszítéseket és végigcsinálod!

Tudom, így van! Készen állsz tehát?

Nincs több kifogás! Kezdjük el! 

Minden napban történik valami jó is...

De Te azt látod, csak a problémák vesznek körül. Sőt, továbbmegyek! Mostanában semmi sem úgy sikerül, ahogyan szeretnéd. Egyszerűen nincs kedved semmihez, nem érdekel semmi, csak arra vágysz, hogy túl éld a napjaidat.
EZT MOST - ÉRTED? - EZT MOST FEJEZD BE! NINCS TOVÁBB HISZTI!
Eljött a pillanat, amikor mindent meg fogsz változtatni.
EZ A TE PILLANATOD! Mostantól gondolkodni és cselekedni fogsz!
Találd ki a következő célodat!
MOST KEZDŐDIK EL AZ ÚJ ÉLETED ELSŐ NAPJA!
Elég volt abból, hogy a múltadon keseregj! Nincs tovább kifogás! Éppen most, ebben a pillanatban MINDEN MEGVÁLTOZIK! 

ELKEZDŐDÖTT! EZ MÁR AZ ÚJ ÉLETED! ÜDVÖZÖLLEK A BOLDOG ÉLETED ELSŐ PILLANATÁBAN!


BÁTOR VOLTÁL! BÜSZKE VAGYOK RÁD!