Munkatársaink

Dr. Gógl Álmos

MOM Szent Magdolna Magánkórház orvosigazgatója 

"A Hoop láz® tréninget bátran ajánlom minden lelkes amatőr és profi sportoló számára. Amennyiben a cél a fogyás, testformálás vagy éppen a szép tartás, tónusos izom elérése, mindenképpen érdemes kipróbálni a Hoop láz® tréninget.

Sportolóknak és egyéb sporttevékenységet aktívan űzőknek, mint kiegészítő mozgásformaként javaslom a program elvégzését."

Czeglédy Péter

Tulajdonos, vezető

Informatikus mérnök főiskolai végzettséggel rendelkezik és emellett versenyszerűen atletizált és fallabdázott.

A Hoop láz® ötlet megszületése után aktívan támogatta a projekt létrejöttét és annak megvalósulásához szigorú elvárások szerint rendelte a szakembereit. Így segítette elő a nehezített karikával történő nemcsak szórakoztató, de profi testmozgás kialakítását.

Hiszi, hogy egy jól felépített tréning hosszútávon nem válik unalmassá, hanem ellenkező hatást elérve, egyre izgalmasabb kihívást jelent. 

"A Hoop láz® tréning számomra nem egy üzleti vállalkozás, sokkal inkább jelent egyfajta értéket, amit szeretnék minél több emberrel megismertetni. Hiszen "a szenvedély körbevesz" mottó valóban létező érzés mindazok számára, akik kipróbálják a Hoop láz tréningjeinket. Mindenki a saját edzettségi szintjéhez választhat edzőprogramot. Sőt, a Hoop láz® tréning megszállottjai versenyeken is részt vehetnek!"

Chovanyecz Csilla

Hoop láz® vezető instruktor, fitness-wellness instruktor/csoportos-személyi edző:

Egész életében sportolt, ezért nagyon szerencsésnek mondhatja magát,hogy a munkája a hivatása is egyben.
Csapatsportokkal kezdte-kézilabda és kosárlabda -, aztán átállt az atlétikára mint futó és magasugró és utána jött a kondizás, onnan pedig a fitness.
Egy szigorú kiválasztás eredményeként lett Csilla a Hoop láz
® vezető instruktora. Szakmai alázata, tanulási hajlandósága, felkészültsége és végtelenül bájos személyisége miatt egyből nemcsak a mi szívünkhöz, hanem vendégeink szívéhez is hozzánőtt. Nyitottsága, segítőkészsége és állandó jókedve miatt élmény a vele való testmozgás.

"Egyszerűen imádom a Hoop láz® tréningeket és mindazt, amit nyújt számomra. A nehezített karikával történő Hoop láz edzés rendkívül hatékonyan formálja a testünket és intenzitása miatt zsírégető hatással bír a szervezetünkre.Ráadásul külön kihívás a karika fenntartása, ami rendkívül szórakoztatóvá teszi az edzést.

Pár alkalom után könnyen elsajátítható mozdulatokat, lépéseket tartalmaz a Hoop láz® tréning, Néhány hét után pedig már centikben mért eredmény várható.

A rengeteg mozgáskombináció miatt mindig lehet újabb és újabb szintre lépni egészen a versenyzői szintig. Azért is rajongok érte, mert a fejlődés folyamatos- legyen szó kezdő vagy haladó szintről-, illetve bele tudom vinni a nőiességemet, ami magabiztosságot és kikapcsolódást nyújt a számomra.
Örülök, hogy ennyire aranyos, motivált, tapasztalt, kreatív csapattal dolgozhatok együtt!
Remélem,hogy hamarosan Rád is annyira rátalál a Hoop láz
®, mint rám talált!"

Csányi Luca 

Gyógytornász

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán, gyógytornász szakon végzett 2010-ben. Főbb továbbképzései: Funkcionális elasztikus taping, Fit-Ball for Pregnant, Betegségek pszichoszomatikus szemlélete, OTAGO Tréner Képzés. 

Három szívügye van: az idős emberek, a mozgásszervi betegségek megelőzése és a test-és lélek kapcsolata. 

Versenysport múltja és a segíteni akarás miatt választotta ezt a hivatást. 

Diplomája megszerzése után egy idős otthonban helyezkedett el, ahol nagyon szeretett dolgozni, jelenleg is foglalkozik idős emberekkel. Három éve főállású vállalkozó, többek között csoportos női tornát is tart, ahol a fő hangsúly a prevención van.

Főbb szakterületei: idősek mobilizálása, traumatológiai-, ortopédiai műtétek utáni rehabilitáció, neurológiai kórképek kezelése, reumatológiai kórképek kezelése.
"Nagyon örülök, hogy felkértek a Hoop láz® tréning csapatába szakmai konzulensnek, hiszen a fizikai és pszichés jóllét számomra éppen annyira fontos, mint a holisztikus szemlélet. Preventív jelleggel gondolkodom, mind a test fizikai megóvása, mind a fejlesztése kapcsán. A Hoop láz® tréninget egy szuper mozgásformának tartom és a megfelelő kivitelezés mellett, bátran ajánlom mindenkinek, aki a "problémás" területeken szeretne, "formálódni".

Szabóné Félegyházi Mária

Fizioterápiás szakasszisztens, csontritkulás vizsgáló, lágy - lézer terapeuta:

Csapatunk legidősebb, ugyanakkor legaktívabb munkatársa.
Kiemelt területei közé tartoznak az izomsorvadással, sérülésekkel, sportbalesetekkel kapcsolatos rehabilitációk, azontúl a reumatológiai kórképek kezelése. Esettanulmányokon keresztül, előadásokkal segítette az osteoporosis(csontritkulás) megismertetését, illetve kiemelten foglalkozik az egészségtudatos magatartás és a rizikótényezők vizsgálatával. Lágy - lézer terápiás kezelései a szövetek gyógyulását stimulálják, csökkentve a fertőzések és a gyulladás kockázatát.
" Köszönöm, hogy részt vehettem a Hoop láz
® tréning kidolgozásában, valamint a további fejlesztésekben is. Feladatom az volt, hogy megszüntessük, illetve minimálisra csökkentsük a karika által esetlegesen előforduló kisebb sérüléseket, mint például bőrpír, ödéma, hematóma. Örülök, hogy a preventív gondolkodásmód ennyire fontos része a programnak. Igyekeztem felhívni kollégáim figyelmét a lehetséges karika által okozott hatásokra, megelőzésükre és kezelésükre. Orvossal való konzultáció után, bátran ajánlom az érettebb korosztálynak is ezt a rendkívül aktív és szórakoztató tréninget."

Mogyorósi Dóri

Dietetikus 

Mogyorósi Dóri , immáron 10 éve foglalkozik dietetikával. A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végzett, majd a diploma megszerzése után először sportoló fiatalokkal kezdett foglalkozni. Ezt követően egy fogyókúrás, testsúlycsökkentő programokat kidolgozó cégnél lett táplálkozási tanácsadó. Ezzel párhuzamosan a Kelet-Nyugat Egészségközpont dietetikusi pozícióját is ellátta, ahol táplálékintolerancia teszteket végzett és egyéni konzultációkat tartott. Közben a keleti gyógyítás nézőpontjaival és eszközeivel is megismerkedett (pl. akupunktúra, jóga, meditáció, stb.). Ebben az időszakban természetgyógyász konferenciákon is lehetősége nyílt előadást tartani, ekkor már konkrét témában, amely elsődlegesen a táplálékallergiák és intoleranciák, bélflóra egyensúlytalanság kérdései és a fermentált funkcionális élelmiszerek voltak. Ez a témakör nagy kedvence, és rendkívül aktuálissá vált a mai étkezési szokásaink fényében.

Aktívan jelenleg az Angyalok Konyhája dietetikusaként dolgozik, ahol egy étkezésterápiás team tagja, pszichológusokkal és dietetikusokkal együttműködve. Emellett azonban a mai napig rendszeresen vesz részt egészséges életmóddal kapcsolatos rendezvényeken és többféle sportrendezvényen, ahol szívesen válaszol a táplálkozási kérdésekben hozzá fordulóknak. Dóri is rendszeresen sportol, így a mozgás szeretetének átadását és az egészséges életmódra nevelést dietetikusként és magánemberként is fontos küldetésének tekinti..
" Boldogan vállaltam az együttműködést, mely során nagyon kedves, ugyanakkor szakmailag felkészült csapattal hozott össze az élet. Remélem, hogy táplálkozási tanácsaimmal, ötleteimmel hozzájárulhatok ahhoz, hogy nem csak a sporttal , hanem az ezzel szorosan összefüggő egészséges életmóddal is segíthetjük vendégeinket."

Levacsics Lívia Adél

 Táncpedagógus, személyi edző 

A Magyar Táncművészeti Egyetemen végzett BA táncos és próbavezető szak modern társastánc specializáción. Korábban versenyszerűen táncolt a Magyar Tánc Sport Szakszövetség versenyrendszerében. Az évek múlásával érdeklődése a táncsporttal szemben sokkal inkább a tánc művészi megközelítése és a kortárstánc felé fordult. Végül MA tanulmányait szakirányt váltva modern tánc tanár szakon folytatta és fejezte be kitüntetéses diplomával 2018-ban. Jelenleg a Soter-Line Oktatási Központban tanít OKJ típusú felnőttképzésben.
Élete fő mozgatórugója az összefüggések keresése. Minden lehetőség érdekli, ahogy az emberi test mozogni képes. Táncos tanulmányai mellett éppen ezért, látóköre bővítése érdekében korábban személyi edző szakképesítést is szerezett.

"Nagyon örülök a táncpedagógusi felkérésnek, melynek kapcsán megismerkedhettem Hoop láz® tréninggel és szakmai konzulensként részt vehetek az edzések kidolgozásában."

Papp Melitta

Gyógymasszőr

2004- ben végezett gyógymasszőrként, ami meghatározó lépés volt az életében. Az empatikus-, valamint a kapcsolatfenntartó készségeit kiegészítette analitikus és deduktív gondolkodással. Ettől az évtől kezdve azzal foglalkozhatott, ami igazán fontos számára, vagyis az emberek mielőbbi gyógyulásán, illetve közérzetének javításán.
2008- ban alternatív mozgás- és masszázsterapeuta vizsgát tett le.
Főbb szakterületei:
- Lomi-lomi Hawaii masszázs ,
- Lávaköves masszázs-
- Tradicionális thai masszázs
- Thai herbál masszázst
"Örülök, hogy egy remek csapat tagjaként én is hozzájárulhatok a Hoop láz
® tréningek kidolgozásához. Az alapmozdulatok és a helyes testtartás elsajátítása után

Hoop láz®  számomra egy nagyon jól felépített program, amely kiváló mozgásforma mindenki számára. Örülök, hogy a Hoop láz®  tréningen a szép alak elérésére nemcsak, mint esztétikumra tekintünk, hanem egyben igyekszünk a lehető legnagyobb gondossággal eljárni kollégáim segítségével. Számomra ez jelenti a profizmust: a szakértelem találkozik egy nagyszerű ötlettel!"

Kaszás Bence

Fényképész, operatőr

2001 óta fényképezéssel és filmezéssel is foglalkozik. Állandóan fejleszti a tudását, továbbképzéseken, workshopokban. A fotózás mellett szenvedélye a divatikon.hu oldal, amelynek főszerkesztője és alapítója. Az oldal a hazai kulturális életről tudósít a 20-40 év közötti korosztálynak. Főleg videóinterjúi teszik rendkívül népszerűvé. Youtube csatornáját havonta 280.000 látogató nézi.
Rengeteg híresség látogatja stúdióját.

Főbb szakterületei:
- modellfotózás
- esküvő fotózás
- kismama fotózás
- vintage helyszín
- gyerekfotózás
"Nagyon szeretek részt venni a Hoop láz
® tréning felvételein és felügyelni a teljes munkafolyamatot. Örömömre szolgál, hogy egy profi stábbal dolgozhatok együtt és az online tréningek általam válnak felhasználhatóvá! Igyekszem kollégáimmal együtt a jó hangulaton túl a szakmai tudásom legjavát is beletenni, hogy a Hoop láz® tréning online felületen is a legélvezhetőbb élményt nyújtsa!"

Kaszásné Baumann Laura

Kozmetikus, sminkes, tetováló

A korábbi kozmetikus, sminkes tanulmánya után 2017- ben a "microblading szemöldök tetoválást" az Alexandra Academy rendkívül magas szintű tanfolyamán sajátította el.
Sminkesként szem előtt tartja a bőr állapotának egészséges fenntartását, és ehhez minőségi alapanyagokat használ. Fontos számára az "ember" megismerése, hogy a make-up tökéletesen illeszkedjen a modell személyiségéhez és felszabadultan érezze magát a fotózáson.
" Szeretem látni, ahogyan az emberek megnyílnak előttem a sminkelés alatt és egyre felszabadultabbá válnak. Öröm számomra, hogy elégedettek vendégeim, amikor a tükörbe néznek. Fantasztikus élmény minden nap visszaadni a nők számára oly fontos ajándékot: a szépségük kiemelését! Nagyon szeretem a Hoop láz
® forgatásait, mert rendkívül vidám, jó hangulatú csapattal találkozhatom minden alkalommal!"

Márkus Enikő

Ügyfél koordinátor, marketing asszisztens

Az első kapcsolatfelvétel minden esetben vele történik. Rendkívüli kedvessége, nyitottsága, és vendégközpontú hozzá állása miatt, nagyon szeretik a vendégeink. Bármilyen kérés, kérdés felmerül, azonnal megoldja. Kiváló szervező és kommunikációs készségével segíti a kliensek koordinálását.
" Imádom a munkámat és az embereket. Nagyon örülök, hogy a Hoop láz
® csapat tagjaként ennyire aranyos, kedves emberekkel hozott össze a sors. Igyekszem mindenkihez úgy hozzáállni, hogy maximális elégedettséggel és pozitív élményekkel távozzon. Hiszem, hogy kollégáimmal együtt tudunk segíteni bárkinek, aki szolgáltatásainkat igénybe veszi és felkeres minket! Nagy szeretettel várunk mindenkit!!!"