Modellképzés 30-50 év között

Modellképzés/ önbizalomnövelő workshop

(30- 50 éves korú nők számára)

Ha úgy érzed, hogy elérkezett az idő, hogy belepillanthass a modellvilág rejtelmeibe, de félsz, hogy az életkorod miatt nincs rá lehetőséged, akkor jó helyen jársz! Valósíts meg velünk régen dédelgetett álmodat!

 30 és 50 év között várunk, ha nőiességedben tanulni, fejlődni, változni szeretnél!

Úgy érzed, lemaradtál a modellkedésről fiatalkorodban? Pedig él benned a vágy, hogy kipróbáld magad? Gyere el a modellképzésünkre, és tanulj meg nőiesen járni, mozogni (járástechnika oktatás kizárólag nálunk), érezd jól magad a bőrödben! Szakképzett oktatók nyújtanak segítséget a modellképzés elméleti és gyakorlati anyagának az elsajátításához.

Modellfotósunk, és sminkesünk segítségével ízelítőt kaphatsz a modellfotózásból, egyben profi képeket készítünk rólad, amelyek a modell portfóliód alapjául szolgálnak.

Óraszám: 8 alkalom / alkalmanként 3 óra.

A hetedik alkalommal a fotózás napja következik Kaszás Bence fotóstúdiójában.

A vizsga a 8. alkalommal történik (gyakorlat + teszt), ahol a sikeres vizsga után a Modell Igazolásodat is kézhez kapod.

Tananyag:

A tanfolyamon a modell alapképzéssel párhuzamosan megtanítunk igazi nőként járni, mozogni. Kiemelt szerepet kap a tartásjavítás, a célzott járástechnika és a könnyed mozgás elsajátítása, amely a magabiztos, elegáns megjelenés alapfeltétele.

A modellképzés keretein belül - profi manöken segítségével - elsajátíthatod a lépéseket, a beállásokat, a forgásokat, az alap koreográfiákat, amelyeket majd a kifutón alkalmazni tudsz.

Megtanítunk a fényképező gép előtti mozgásra, vagyis a beállásokra, testtartásokra, pózolásokra, stb. Elméleti oktatásunkon a modellek világába kapsz betekintést, illetve egyénre szabott tanácsokkal látunk el a személyiségfejlesztő tréningünk alkalmával.

Sminkesünktől megtanulhatod az alap sminkelési technikákat.

Vizsga:

A tanfolyam végén modellvizsgát teszel, ahol az elméleti teszt kitöltése után egy rövid divatbemutatóval lepsz meg bennünket! 

A sikeres vizsgát követően átadjuk a Modellképzés Igazolását tartalmazó záró okiratot.

Fotózás:

Kaszás Bence fotóstúdióban egy jó hangulatú fényképezésen vehetsz részt, ahol profi modellfotós, sminkes és modell segítségével megtanítunk a modellfotózás alapjaira. A fotózás a sminkelésen és a személyre szabott gyakorlati oktatáson kívül tartalmaz 6db retusált fotót, amit portfólióban kapsz meg tőlünk. További modellfotóidat retusálva és CD-re írva 1.000 Ft/db áron kérheted.

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

Várunk minden hölgyet 30 és 50 éves kor között,

  • aki szeretne a modellek világába betekinteni,
  • vagy aki csupán nőiesedni szeretne!

Áraink:

Modellképzés: 120.000 Ft/fő (több részletben is fizethető)

Mi a teendőm, ha szeretnék részt venni a modellképző tanfolyamon?

Jelentkezz! Vásárold meg itt a modellképzés/önbizalomnövelő workshopot. 


Szeretettel várunk, itt a helyed, mert a nőiesség nem kor kérdése!