Járástechnika

Tanulj meg esztétikusan járni a magas sarkú cipődben! 

 Ha szeretnél megtanulni nőiesen járni, kecsesen mozogni a magassarkúdban, ezt a tréninget Neked találtuk ki! "Valahogyan" menni mindenki tud a cipőjében, de csak igazán kevesen tudnak gyönyörűen járni! 

Mire számíthatsz?

- Úgy fogsz mozogni, hogy mindenki megcsodálja! (magabiztosan, nőiesen)

- Megérted, hogy mit üzen a tested a külvilág felé, hogy milyen véleményt váltasz ki másokból.

- Ráérzel arra, hogy a nőiességed nem maradhat a testedbe zárva.

- Európában egyedülállóan, 16 év tapasztalatát gyűjtöttük össze Neked! 


Otthonodban is elsajátíthatod a Járástechnikát, ehhez nincs másra szükség, mint hogy IDE kattintasz és megrendeled online tréningünket.

Járástechnika tréning Csányi Luca gyógytornászunk szemével:

"A járástechnika oktatás során nem csupán a magas sarkú cipőben való esztétikus járást tanulhatják meg a jelentkezők, hanem egy igazi önbizalom növelő tréningen vehetnek részt.

A mai világban nagy hangsúlyt fektetünk a megjelenésre, fontosak a külsőségek. Sok hölgy bújik magas sarkú cipőbe, de nem tud benne helyesen, esztétikusan járni. Ez a képzés ebben is segít. Gyógytornászként természetesen nem célom, hogy a károsnak mondott lábbeliben való járást "reklámozzam", de fontosnak tartom, hogy ha egy hölgy szeretne odafigyelni a megjelenésére és egy elegáns cipőbe bújni, akkor tudjon benne szépen, és a lehetőségekhez képest helyesen is járni.

Éppen ezért részt vettem a módszer kidolgozásában, mely során kidolgoztunk egy olyan testtartást és járás módszert, ami az ízületeket a lehető legkevésbé terheli, sőt megdolgoztatja azokat az izmokat (pl. törzsizmok), amiket a mindennapi életünk során kevésbé használunk.Nem elhanyagolható a képzés során elsajátított módszer pszichés hatása sem, hatalmas önbizalmat ad a hölgyeknek, a lelki egészség pedig - véleményem szerint - ugyanolyan fontos, mint a fizikai jóllét.

Igény szerint az oktatáson személyesen is részt veszek, és egyéni, személyre szabott tanácsokkal, ha szükséges, speciális tornagyakorlatokkal is ellátom a hölgyeket, hogy igazán minden a "helyére kerüljön"


Fábián Erika járástechnika tréner, jógaoktató gondolatai:

A program megálmodója és egyik alapítója is vagyok. A járástechnika tréning igazi szerelem az életemben, fantasztikus látni azt a változást, hogy mennyit jelent egy csodaszép járás, a testtudat kialakulása, hogyan keltik életre a hölgyek az általuk viselt ruhát!

A kifutóról becsempészett egy- két mozdulat, elem pedig még az igazán fiatal korosztály számára is izgalmassá teszi a tréninget. Több, mint 16 éve foglalkozom manökenek mozgásával, 9 éve egy plus size modelliskolával is együttműködök, hogy színpadi mozgást, koreográfiát tanítsak.

igazán csodálatos dolog, hogy járástechnika trénerként láthatom a hölgyeket mozgásuk közben is, ahogyan az elakadásukat leküzdve teljesen megváltozik a kisugárzásuk.."

Rövid történet:

Elindítottuk 2000. szeptemberében a fotómodell- és manöken képzésünket, és egyre több hölgy jelezte, hogy bár a kifutón nem szeretne mozogni, de szívesen megtanulna szépen járni a magas sarkú cipőjében.

Hm - gondoltuk magunkban - hogyan is kezdjünk bele? A manökenek kifutói járásáról ugyanis lesújtó véleménnyel voltunk, így hát fogtunk egy gyógytornászt, egy jógaoktatót, egy profi táncost, egy gyógymasszőrt és egy sikeres modellt. Összeültünk és megalkottuk a "járástechnika tréningünket".

Az évek alatt, rengeteget fejlesztettünk, változtattunk, csiszoltunk alakítottunk.

Aztán beütött az isteni szikra: "a metakommunikáció". Felkértünk egy szakértőt, hogy segítsen megérteni, mit üzen a testünk. Amikor beépítettük ezt is a tréningünkbe, egyre többen jelezték, hogy "láthatóak, népszerűek" lettek a férfiak körében is.

Aztán kaptuk a visszajelzéseket: "az állásinterjún taroltam", "észreveszem az utcán, milyen sokan járnak "hülyén", azt mondják fantasztikus a kisugárzásom"!

Mostanra már egy jól kialakult rendszerünk van és rengeteg gyönyörűen járó hölgyet képeztünk ki, akik nemcsak szépen mozognak magassarkújukban, hanem magabiztosságukat a nőiességükkel együtt meg tudják mutatni.

Ne feledd! A tükörben egy statikus, állóképet látsz. Megigazíthatod a sminkedet, hajadat. A mozgás, azonban egy dinamikus folyamat. Magadat ritkán látod a járásod közben, de annál többen alkotnak véleményt rólad, miközben mozogsz.


Akinek ajánljuk:

- 14 éves kortól felső korhatár nélkül mindenkinek, aki szeretne esztétikusan járni a magas sarkú cipőjében.

+ extra tipp: menyasszonyoknak, ballagásra készülőknek, kamaszoknak, kamera előtt dolgozóknak, előadásokat tartó hölgyeknek szinte kötelező! :)

Járástechnika tréning órabeosztása:

4 alkalom, alkalmanként 60 perc, EGYÉNI IDŐBEOSZTÁSSAL!

Járástechnika tréning ára: 4 alkalom, személyre szabott tréning díja 40.000 Ft.

Szeretnél ellátogatni a járástechnika tréningünkre? Nincs más dolgod, mint ide kattintani!

Hatalmas szeretettel várunk!