Barter program

Nem mindig egyenes az út a céljaink eléréséig.

Azonban úgy gondoljuk, hogy az elszántságodat mindenképpen jutalmazni szeretnénk, így született meg az úgy nevezett "barter programunk".

A barter ügylet azt jelenti, hogy két fél között ugyanolyan deviza értékű eszköz, termék cserél gazdát a pénzmozgások kihagyásával.


Barter program lényege:
Amennyiben nincs pénzed arra, hogy a Hoop láz® online tréningünket megvásárold, pedig nagyon- nagyon szeretnél mozogni a tréningjeinkre, vagy a versenyzéssel is kacérkodsz, kérjük írd meg nekünk, mit tudnál felajánlani a tréningért cserébe. 

Fontos, hogy elszánt legyél és valós célod legyen a programon való részvétel.

Nagyon érdekel, mi a teendőm?

Gondold át, hogy az online tréningért cserébe mit tudsz felajánlani, ami számodra anyagilag nem megterhelő. Pl.: ha ügyesen varrsz, és felkeresel azzal, hogy szívesen felajánlanád varrásban szerzett tudásodat, akkor megállapodunk abban, hogy hogyan tudod a varrással kiváltani a tréning értékét. Bármilyen általad preferált területtel felkereshetsz minket ( pl.: marketing jellegű, fizikai munka, fordítás, stb.)

Amennyiben igazán szükséged van barter programunkra, kérjük az info@hooplaz.hu email címre írj egy rövid bemutatkozó levelet, hogy felvehessük Veled a kapcsolatot. 

A tárgy mezőbe kérjük ezt írd be: "barter".